BOKA DIREKT ONLINE

BOKA ROSENMETODEN >>
800 kr | 55 minuter

BOKA SAMTALSTERAPI >>
800 kr | 55 minuter

BRA ATT VETA VID BOKNING
I nätbokningen kan du direkt se & boka tider de närmaste veckorna. De personuppgifter du uppger i samband med din bokning används endast för att möjliggöra bokningen i det nätbokningsprogram jag använder mig av och lämnas självklart ej vidare. Tänk på att bekräftelsemejlet kan hamna i din skräppost.

Återbud. Eventuell av- eller ombokning sker senast kl.18 kvällen innan vía sms/telefon. Bokning i nätbokningen går att av/omboka fram till 24 timmar innan bokad tid. Försenat återbud eller ej avbeställd tid debiteras med hela sessionens värde via faktura. Att skicka någon i ditt ställe kan vara möjligt efter överenskommelse.

Mottagning. Kroppsterapicenter vid S:t Eriksplan och Stockholm Odenplan, Torbjörn Klockares Gata 18, se karta >

Betalning. Investering i dig själv 800 kr/session á 55 min. Betalas kontant eller via swish. Kontakta mig i förväg för fakturering. Innehar F-skattsedel.

Friskvårdsbidrag. Rosenmetoden är avdragsgill upp till en viss summa, kontakta din arbetsgivare för mer info. Har du friskvårdspengar kvar kan du antingen komma på enstaka behandlingar och sedan lämna in kvitto till din arbetsgivare upp till den nivå du har eller kontakta mig för ett personligt paketförslag med den summa du har till förfogande som utgångspunkt. Jag kan, även med kort varsel, mejla en faktura ställd till dig/din arbetsgivare/ditt företag.